skip to Main Content

Voor basisschool de Rietpluim heb ik de totale huisstijl geharmoniseerd. Ik ben begonnen met een website en op basis daarvan zijn er diverse drukwerk items aangepast zoals briefpapier, enveloppen, ‘met vriendelijke groeten’ kaartjes, rapportbladen, posters, schoolgids, kalender, aanmeldformulieren etc. Daarnaast heb ik samen met de computer werkgroep interfaces en CD covers voor de musicals ontwikkeld.

De samenwerking is steeds heel prettig. Regelmatig ontving ik bedankkaarten hiervoor en zelfs een heerlijke fles champagne.

Sandra Swinkels van OBS de Rietpluim:
Vanuit de professie van Rombouts Dedicated Design en het contact als ouder op onze school, voelde het goed om samen te werken en de opdracht bij haar neer te leggen. Het voordeel is dat Pien Rombouts de school kent (ze herkent zich in de visie en ondersteunt deze) en goed aanvoelt wat we in communicatie willen uitstralen en bereiken.

Kenmerkend vind ik: snelheid van begrijpen welke vraag ervoor ligt, meedenken in richting, kritisch met als gevolg dat er (kleine) aanpassingen komen of suggesties gedaan worden waar wij niet aan denken, creatieve manier van kijken naar en opdracht, snelheid van handelen, gezellige mailtjes etc.

De samenwerking heeft erin geresulteerd dat de communicatie naar ouders er super professioneel (ook mooi, in onze huisstijl en bijzonder) uitziet en dat kinderen bij het Pluimfeest het gevoel hadden echt een Festivalkaartje in handen te hebben.

Als we Pien niet was ingeschakeld hadden we het zelf in elkaar geflanst en dan was het resultaat en het effect beduidend minder geweest. Ieder z’n vak.

A4 poster open dag school

Concert Hippe gasten

Concertkaartje voor een optreden van de Hippe Gasten. Hoe cool is dat!

Back To Top