skip to Main Content

Mijn diensten

Als freelance grafisch vormgever help ik u graag bij drukte, ziekte of verlof van collega’s. Ik kan bij u op uw kantoor ondersteuning bieden, op locatie of vanuit mijn eigen studio in Nuenen u ontlasten en ontzorgen. Als buitenstaander een keer meedoen met een brainstorm sessie, kritisch meekijken of een argeloze gebruiker spelen bij een test. Dat kan allemaal. Ik werk zowel op Mac als op PC.

Rombouts Dedicated Design is strategisch gelegen in Nuenen, tussen Helmond en Eindhoven.

Mijn specialiteiten

Kleine, kortlopende snelle projecten maar ook grote orders pak ik graag op. Een compleet concept, een opmaak met tekstwissels in Indesign, logo’s ontwerpen in Illustrator of even een foto retoucheren in Photoshop, daar draai ik mijn muis niet voor om 😉

Uiteraard draait het altijd om een heldere boodschap in een mooie ‘verpakking’. De inhoud ofwel content staat voorop, de structuur is helder en de vormgeving past in/bij de omgeving van de gebruiker.

Pien Rombouts

Ik ben een sociale, toegewijde en kritische sparring partner en help u graag aan goede communicatie middelen. Daarbij bedenk ik altijd dat ik als designer ‘not the typical user’ ben, maar dat ik me, samen met de opdrachtgever, zo goed mogelijk in uw doelgroep verplaats. Met een (de)briefing checken we of we elkaar aanvoelen.

In mijn netwerk zitten professionals met verschillende kwaliteiten zoals bijvoorbeeld een DTP-er, programmeur, communicatie-specialist, schrijver, fotograaf, cameraman, editor, drukkers, event-manager etc.

Back To Top