skip to Main Content

Pien Rombouts van Summeren
Eigenaar, grafisch vormgever

Al in 1988 leerde ik digitaal tekenen en ontwerpen met Adobe Illustrator. Bijna 25 geleden startte ik mijn ontwerpbureau Rombouts Digital Design. In 2020 heb ik dit omgedoopt tot Rombouts Dedicated Design, want toegewijd, dat ben ik!

Specialisaties: on- en offline
Logo, kaarten, broches, collages en web en meer

Ik ontwerp voor zowel drukwerk als voor online media. Mijn werk voer ik soms alleen uit en soms samen met een programmeur, communicatie-collega, tekstschrijver of fotograaf. Ik verzorg uiteenlopende projecten van concept tot uitvoering.

Klanten
Van klein naar groot

Ik heb veel projecten voor grote bedrijven (bijvoorbeeld Brabantia, Philips Design & Consumer Electronics, van Melle, Mars, Wisa, Venlo Sanitair) uitgevoerd. Maar ook ontwerp ik met veel plezier voor het MKB (BtB: modebranche zoals José Cuypers, zorg, groensector en horeca) en onderwijs zoals basisscholen.

Wat klanten zeggen
‘Creatief, snel, kritisch, toegewijd’

‘Je bent heel opmerkzaam, ziet dingen die anderen niet zien en bekijkt zaken soms vanuit een hele andere hoek. Je stelt kritisch vragen die de ander aanzetten tot nadenken.’

’Het talent om ‘out of the box’ te denken rondom thema’s van een cliënt.’

Vrijwilligerswerk
Fijn om anderen te helpen

Als vrijwilliger zette ik me al in voor diverse locale sport- en muziekclubs en de basisschool van mijn kinderen. Momenteel werk ik aan een website voor chirurgen van een ziekenhuis in Oeganda: Stichting Vrienden Mutolere Hospital.

Voor de stichting van de spierziekte ALS hielp ik studenten en liep ik mee in de Eindhovense Rainbow Run. Dubbelmooi: mooi doel, mooie kleuren!

Betrokken en toegewijd
Ik hou niet van verspillen

Ik loop graag hard voor klanten en collega’s en met familie en vrienden. Mijn droom is ooit een halve marathon te lopen. Ik leef bewust, lekker, gezond en gelukkig. De laatste jaren verdiep ik me in puur en verantwoord voedsel en ben ik betrokken bij mijn ecologische voetafdruk. Ik hou niet van het verspillen van eten, milieu, energie, geld en tijd!

Back To Top