skip to Main Content
Social Media Banner

Uiteraard verzorg ik ook online communicatie, online media, zoals bijvoorbeeld banners voor FaceBook, posts voor Pinterest of animaties voor Insta stories.

Dit is een voorbeeld van een herhalende post op Facebook. In de aanloop naar het event wordt een evenement aangekondigd op social media. Ook thema’s zoals Sinterklaas en Nieuwjaar worden hier in meegenomen.

Op deze manier kom je snel in contact met je doelgroep en je gasten. Leuke en interessante content nodigt uit om te delen. Na afloop kan het publiek reageren op je evenement en je berichten.

Dit event vond plaats in de Q-Factory in Amsterdam en was georganiseerd door studenten van een event opleiding. Ze steunden met ‘What the Q?’ de stichting ALS. Voor Sint en Kerst werd social media interactief ingezet; de lezers werden uitgenodigd om aan een geliefde een ticket voor deze voorstelling cadeau te geven.

Voor deze theatrale sociale media uitingen is een lettertype speciaal bewerkt zodat het een extra show-element toevoegt en daarmee de sfeer verhoogd.

Back To Top